زندگی نامه
اینجانب محمدعلی اسماعیلی در فروردین 1368 خورشیدی دیده به جهان گشودم. پس از فراگیری مقدمات آموزش، در سال 1380 شمسی به تحصیل دروس حوزوی روی آوردم و پس از فراگیری مقدمات، در سال 1385 وارد حوزه علمیه قم شدم.
اساتید سطح
دروس عالی از قبیل رسائل، مکاسب و کفایة الاصول را در حوزه علمیه قم از محضر اساتید بزرگواری همچون حجج اسلام آقایان: مؤمن، اعتمادی، امیری مازندرانی، ملکوتی و مختاری فراگرفتم.
اساتید خارج
سلسله بحث های خارج فقه و اصول را از محضر اساتید بزرگوار، آیات عظام آقایان: سید محمود هاشمی شاهرودی (رحمه الله)، جعفر سبحانی، شب زنده دار (دامت برکاتهم) کسب فیض نمودم.
دروس تخصصی کلام اسلامی
همزمان با بهره گیری از اساتید بزرگوار در سلسله مباحث فقهی و اصولی، سلسله مباحث کلامی را نیز از اساتید بزرگوار این رشته بهره بردم. از درس خارج کلام استاد معظم علی ربانی گلپایگانی در مباحث کلام جدید بهره بردم و بخش هایی از شوارق الالهام حکیم لاهیجی را از محضر جناب استاد معظم محمد حسین حشمت پور استفاده نمودم.
سر انجام توفیق یافتم سطح چهار تخصصی کلام اسلامی را در مرکز تخصصی کلام اسلامی زیر نظر حضرت آیت الله جعفر سبحانی شرکت و از محضر اساتید بزرگوار نظیر آیت الله دکتر احمد بهشتی و حجج اسلام آقایان: علی ربانی گلپایگانی، عسکری سلیمانی، محمد حسین زاده، محمد رضا امامی نیا و دیگر اساتید این مرکز کسب فیض نمایم.
دروس تخصصی فلسفه اسلامی
فراگیری سلسله مباحث عقلی به ویژه فلسفه اسلامی، دغدغه همیشگی ام بود و در همین راستا نخست مقطع کارشناسی را در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی استفاده نمودم سپس از محضر اساتید بزرگوار و حجج اسلام آقایان: غلامرضا فیاضی، سید یدالله یزدان پناه، محمد حسین زاده، محمد حسین حشمت پور و دیگر اساتید این رشته بهره بردم که توفیقات روزافزون همه این بزرگوران را از محضر خدای متعال خواهانیم.
عرصه پژوهش
باور به لزوم پژوهش در کنار آموزش و در راستای تکمیل و ثمردهی آموزش، بنده را بر آن داشت که در سلسله مباحث آموزشی، پژوهش هایی نیز در قالب کتاب و مقاله ارائه نمایم که عمدتا در حوزه فقه و اصول، فلسفه، کلام و منطق است که در بخش آثار ارائه گردیده است.
همچنین با برخی دانشنامه ها نیز همکاری پژوهشی داشته و دارم که دانشنامه کلام اسلامی زیر نظر حضرت آیت الله جعفر سبحانی و دانشنامه قرآن کریم مربوط به پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه از جمله آنهاست.
در پایان، حسن عاقبت و عمر با برکت برای تمام طلاب بلکه برای همه مسلمانان از درگاه باری تعالی خواهانیم.